Search
Close this search box.

Tamás Massányi, David Rejano i Fernando Arias nous professors de les XVIII colònies i cursos AD LIBITUM

Ontiyent, 9 de maig de 2016

Com cada any les colònies i cursos d’estiu d’Ad Libitum, que tenen lloc al llarg del mes de juliol a Ontinyent (València), ofereixen una diferenciada oferta docent amb reconeguts professors vinguts des de totes parts del món.

A professors i solistes nacionals i internacionals veterans en aquestes trobades de la talla de Vasko Vassilev, Jose Franch, Xelo Giner, Sisco Aparici, Magdalena Martínez, Roberto Turlo, Luis González, David Llácer o Claudio Forcada, s’uneixen en aquesta 18 edició diversos professors que reforçaran més, si cap, la qualitat i el prestigi d’aquestes trobades estivals.

Entre ells destaquen Tamás Massányi, clarinet solista de l’Orquestra de la Com. Valenciana Palau dels Arts, David Rejano, trombó solista de la Münchner Philharmoniker, Pedro Pardo, fagot solista de la Bilbao Orkestra Sinfonikoa i Fernando Arias, catedràtic de violoncel del Conservatori Superior d’Aragó, entre els més de 56 professors amb els quals enguany explicaran les colònies i cursos Ad Libitum.

A més d’ells, les colònies i cursos d’estiu compten amb altres incorporacions: Noelia Balaguer, academista de violoncel de l’Orquestra Simfònica d’Hamburg, Mariano García, professor solista de violoncel de l’Orquestra de València, Isabel Quirós, professora de violoncel del Conservatori Superior d’Aragó, Bernardo Xifres, trompa solista de l’Orquestra de la Com. Valenciana, Carlos Apellániz, professor de piano del Conservatori Superior de València i de Saragossa, Javier Sapiña, contrabaix solista de l’Orquestra de València, Juan I. Sapiña, fagot solista de l’Orquestra de València i professor del Conservatori Superior de Saragossa, Inés Rojas, professora de contrabaix Suzuki, Federico Peris, professor de flauta del Conservatori Jose Manuel Esquerre de Catarroja i Luis Roig, professor de viola del Conservatori Mestre Vert de Carcaixent.

Dates colònies i cursos d’estiu Ad Libitum.

La inscripció per a les colònies i cursos d’estiu 2016 es pot realitzar a través de la nova web coloniamusical.com www.colonia-musical.es.

Les dates per a cadascuna de les estades musicals són:

Colònia de vent, percussió i piano: del 16 al 23 de juliol

Colònia Suzuki (violí, contrabaix i piano): del 17 al 22 de juliol

Colònia de corda i piano: del 24 al 31 de juliol

Curs Alt Rendiment: del 25 al 30 de juliol

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías