Search
Close this search box.

Èxit del Concert Fester a benefici de Nova Vida per la SM Ruperto Chapí

La Societat Musical Ruperto Chapi ha realitzat davant més de 300 persones, el passat cap de setmana, en la Plaça de Sant Crispin el seu tradicional concerte fester, enguany a benefici de l’Associa Nova Vida.

S’han estrenat dues composicions d’Ildefons de Sant Cristóbal, la marxa cristiana de José Sánchez per a la Comparsa de Ballesteros, així com una marxa cristiana d’un jove de la banda, Alejandro Soriano Yañez.

També es va interpretar el pasdoble dedicat al Lute, i que fa uns anys li va compondre Gaspar Ángel Tortosa.

Tant Ildefons de Sant Cristóbal com Gaspar Ángel Tortosa han dirigit a la banda en la interpretació de les seues obres.

La Societat Musical Ruperto Chapí al IV Certamen Nacional de Bandes “Ciudad de Màlaga”

L’últim cap de setmana de juliol, la Societat Musical va viatjar a Màlaga per a participar en l’IV Certamen Nacional de Bandes de Música Cruz d’HumilladeroCiudad de Màlaga”.

La Societat Musical Ruperto Chapí va ser convidada per l’Asociación Cultural Musical “Banda Juvenil de Música Cruz del Humilladero“, per a participar en aquesta trobada nacional de Bandes. L’esdeveniment es va celebrar el dissabte 30 de juliol, a les 19 hores en l’Auditori Edgard Neville de la Diputació de Màlaga.

Juntament amb els músics, 75 membres de la Societat, es van desplaçar a la ciutat andalusa diverses desenes d’acompanyants. La Societat va posar a Màlaga el toc mediterrani i sobretot el so de la nostra terra, dirigit pel titular de la Societat Damián Molina Beneyto.

La Banda de la Societat Musical Ruperto Chapí va ser la 2a a actuar en el Certamen. Va delectar al públic malagueny amb les següents peces:

Villenerías; pasdoble que va compondre el primer director i fundador de la Societat, el recordat Pedro J. Francés Sanjuán, i que ho va dedicar a la nostra Societat.

El Camino Real; Fantasia Llatina d’Alfred Reed

Libertadores; espectacular Obra Simfònica composta pel noveldense Óscar Navarro.

Com a regal, la Banda va interpretar la melodia més famosa del nostre volgut Maestro Chapí, el preludi de la Revoltosa.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías