Search
Close this search box.

Markus Mauderer serà finalment el President d’Honor del “Mano a Mano”de Bunyol 2016

Bunyol, 17 d’agost de 2016
El nord-americà, John Mackey ha lamentat no poder acudir “per haver d’atendre diversos compromisos laborals”

El compositor alemany Markus Mauderer serà finalment el President d’Honor de la 43 edició del Concert “Mano a Mano” de Bunyol. Mauderer substituirà al nord-americà John Mackey, a causa que el compositor “Hi ha d’atendre diversos compromisos professionals i li ha sigut impossible quadrar les dates per a venir al concert”, han aclarit des de l’Ajuntament de Bunyol.

Així doncs, l’alemany serà qui presidisca el concert d’enguany, que recordem tindrà lloc en l’Auditori Municipal de Bunyol a les 22:30 h de la nit.

Markus Mauderer és Cap del Departament de direcció de l’Academy of Music de Staufen a Alemanya i Director executiu de l’Associació Mundial de Bandes Simfòniques i Ensembles (WASBE). Aquesta és l’única organització internacional de directors de vent, compositors, intèrprets, editors, mestres, constructors d’instruments i amics de la música de vent. És l’única organització totalment dedicada a millorar la qualitat de les orquestres de vent a tot el món, exposant als seus membres a nous mons, a través d’altres repertoris musicals, que tenen a veure amb la cultura, les persones o els llocs. WASBE és una associació internacional sense ànim de lucre oberta a totes les persones, institucions i indústries interessades en bandes simfòniques de vent i conjunts de vent. Aquesta organització també té una revista de la qual Mauderer és editor, sota el títol: “WASBE World”.

Mauderer va començar els seus ensenyaments de grau i es va traure el seu títol de Doctor, en la Universitat de Karlsruhe (Alemanya). Més tard va estudiar en l’Acadèmia de Música de Basilea amb Felix Hauswirth. Ha realitzat varis dels seus estudis en els EUA i Anglaterra, entre uns altres amb Tim Reynish (Royal Northern College of Music de Manchester), H. Robert Reynolds (Universitat de Michigan, Ann Arbor), Frank Ticheli (Universitat del Sud de Califòrnia, Los Angeles), Carl St. Clair (orquestra simfònica del Pacífic, Comtat d’Orange) i Robert Austin Boudreau (American Wind Orchestra Simfònica, Pittsburgh).

I els seus estudis en el camp el vent han sigut amb Kevin Sedatole, Jerry Junkin, H. Robert Reynolds i Larry Rachleff (USA). També ha sigut co-autor de 600 obres seleccionades per a orquestres de vent i conjunts de vent grau 2-3 (amb Felix Hauswirth).

Així doncs, Markus Mauderer ha sigut l’home triat per a ser una de les figures visibles d’aquest concert “Mano a Mano” de Bunyol, que tindrà lloc entre “La Artística” i “La Armònica” en l’Auditori Municipal de Bunyol a les 22:30 h del pròxim 20 d’agost

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías