Search
Close this search box.

S’inicia la Campanya d’Activitats Comarcals amb el recolzament de la Fundación Iberdrola España

La campanya Activitats Comarcals de la FSMCV compta en aquesta edició amb el suport de la Fundación Iberdrola España

La Junta Directiva de la FSMCV ha marcat els criteris que regiran la campanya del programa “Activitats Comarcals”. Una campanya en la qual podran programar-se, a més d’iniciatives comarcals, també projectes intercomarcals i provincials.

La data màxima per a la recepció de sol·licituds és el 31 de maig de 2016.

En aquesta edició, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, gràcies a un conveni signat recentment, compta amb la col·laboració de la Fundación Iberdrola España, compromesa amb el desenvolupament d’iniciatives que contribuïsquen a millorar la qualitat de vida de les persones, recolzant la formació, promovent la defensa de la biodiversitat, l’art i la cultura, així com la solidaritat.

Ambdues entitats -Fundació Iberdrola Espanya i FSMCV- volen fomentar activitats que realitzen les Societats Musicals que impulsen la participació, la comunicació i la integració social de col·lectius desfavorits, o de majors i també amb entitats que fomenten la igualtat.

Altres línies d’ajuda que la FSMCV recolzarà a través de les “Activitats Comarcals” són les actuacions d’interpretació de caràcter no competitiu -com a festivals de música en els quals participen diverses bandes de música, agrupacions corals, jazz o trobades entre escoles de música- ; activitats de caràcter informatiu com a jornades que poden ser de gestió cultural, pressupostària, legal, arxivística, de propietat intel·lectual, o també de modernització tecnològica.

Les comarques de la FSMCV poden també sol·licitar ajuda per a dur a terme un altre tipus d’activitats com a gales i concursos.

La FSMCV pretén així que les 30 comarques en les quals està estructurada la Federació programen activitats que ajuden a dinamitzar i cohesionar el col·lectiu de les societats musicals, al mateix temps que a compartir les activitats i valors d’aquestes amb la resta la societat, donant així un enfocament d’interès general a aquestes activitats..

La campanya Activitats Comarcals contempla també l’ajuda per a trobades de bandes, orquestres, concerts, festivals, jornades de gestió cultural. “El ventall és molt ampli i serà cadascuna de les comarques la que definisca el tipus d’activitat que desitja desenvolupar d’acord a la seua idiosincràsia”, ha manifestat Pedro Rodríguez, President de la FSMCV.

 

Bases de la campanya Activitats Comarcals 2016

Compartir:

Últimas noticias

Categorías