Search
Close this search box.

Intensa activitat de la Unió Musical de Llíria durant el mes de juliol

Llíria, 18 de juliol de 2016

Durant el mes de juliol continua celebrant-se a la Unió Musical de Llíria una intensa activitat musical. El passat dissabte es clausurà la V Quinzena Musical “Manuel Enguídanos” i el VII Curs de Direcció impartit pel prestigiós mestre ENRIQUE GARCÍA ASENSIO, amb la celebració del concert oferit per les nostres agrupacions, la Banda Simfònica i la Banda Juvenil, on participaren més de 20 directors. El concert  el tancà el mestre García Asensio, que dirigí la Banda Simfònica amb la interpretació d’unes peces.

Esta setmana també es presenta carregada d’activitats a la Unió Musical. Relacionem a continuació els concerts  que estan programats.

DIMARTS, 19 DE JULIOL, a les 19 h.

Concert de la Banda Juvenil Unió Musical de Llíria, Banda Juvenil del Villar del Arzobispo i una Banda Juvenil del Japó.

Lloc: Teatre Sala de Concerts

DIVENDRES, 22 DE JULIOL, a les 22 h.

Concert extraordinari de la BANDA  MUNICIPAL  DE  BARCELONA

Patrocina: Ajuntament de Llíria

Lloc: Teatre Sala de Concert de la Unió Musical de Llíria

Entrada gratuïta

La Banda Municipal de Barcelona, que serà dirigida pel titular Salvador Brotons,  és una institució musical de llarga  tradició, fundada el 1886. És la primera vegada que esta prestigiosa agrupació oferirà un concert a Llíria.  Interpretarà: “Cerimonial”, de Salvador Brotons; el poema simfònic “Puigsoliu” de Joaquim Serra; “L’aplec” de Borgunyó; la sardana “Empúries” d’Eduard Toldrà; “El Amor Burjo” de Manuel de Falla  i la suite “Merry Mount” de Howard  Hanson.

DISSABTE, 23 DE JULIOL,

A les 22,30 h. a la Plaça Major de Llíria:

La  Banda Juvenil Unió Musical de Llíria participarà en el Festival de Bandes Juvenils que organitza l’Ajuntament de Llíria.

Lloc: Plaça Major

A les 23 h. a la Casa de la Senyoria d’Olocau:

Concert de l’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria

Compartir:

Últimas noticias

Categorías