Search
Close this search box.

La Banda Unió Musical La Artística a ple rendiment en les festes patronals i de moros i cristians de Novelda

 

Novelda, 18 de juliol de 2016

Després de l’intercanvi musical realitzat al costat de la Unió Musical i Artística de Saix el passat dia 9, la Banda Unió Musical La Artística de Novelda segueix oferint diverses actuacions en les festes patronals i de moros i cristians de Novelda.

La següent cita important serà en l’esplanada del Santuari la nit del dia 19 de juliol, acte previ al repartiment de nombres per a la processó de l’entrada de la Santa a Novelda. Aquest concert “A la fresca” es realitza en el meravellós entorn del Santuari i el Castell de la Mola juntament amb l’Orfeó Noveldense Solidaritat. Per a acabar quant a concerts es refereix, el dia de la Patrona, el 22 de juliol, L’Artística oferirà el seu concert de festes en el Casino de Novelda a les 24 h, sota la batuta del seu director titular, Juan Francisco Sellés. A més, la banda participarà, com és costum, en les processons acompanyant a Santa María Magdalena.

D’altra banda, la Unió Musical “La Artística” prendrà part el pròxim dia 24 al costat de la Societat Musical Santa María Magdalena de Novelda en el lliurament oficial del Goya a l’Ajuntament de la localitat, aconseguit pel curt-documental de “Sueños de Sal”.

Finalment, la Unió Musical “La Artística” de Novelda aprofita per a desitjar a tots els noveldenses unes bones festes.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías