Search
Close this search box.

IX edició del Cicle de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés a la plaça de l’Hostal de Faura

Faura, 28 de juny de 2016
De Ministrers i Carles Magraner tancaran el cicle en un concert titulat Mediterranuem, homenatge al filòsof universal Ramon Llull, en commemoració del 700 aniversari de la seua mort.

Aquest cicle cultural organitzat, des del passat any 2008 per aquest ajuntament de la Mancomunitat dels Valls, compta amb la col·laboració de la Fundació musical Joan Garcés Queralt, i s’ha convertit en tot un referent en l’oferta musical d’estiu en la localitat de Faura, des que es gestara durant els actes commemoratius del centenari del naixement del compositor Vicent Garcés.

El cicle, que enguany 2016 compleix la seua novena edició, «és una aposta per la difusió de la cultura amb l’objectiu d’acostar la bona música a tots els públics», han afirmat des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Faura. Així mateix, des d’aquest consistori de la comarca del Camp de Morvedre, a més, han informat que enguany, aquest cicle musical, comptarà amb quatre actuacions musicals «molt atractives per a l’espectador», que faran les delícies de tots els assistents que s’acosten fins a la plaça de l’Hostal durant els caps de setmana del mes de juliol, a partir de les 23 hores.

D’aquesta manera, el IX Cicle de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés s’iniciarà dissabte que ve, 2 de juliol, amb un espectacle de música i teatre. En aquesta ocasió, com han informat des de l’Ajuntament de Faura, serà la companyia de teatre Crit la que oferisca l’espectacle titulat Innerland (l’illa de dins), un viatge iniciàtic de cinc músics que, després de viure un aparent naufragi, es troben en una particular illa deserta, que ha sigut batejada com l’Illa del Metall.

El cicle continuarà set dies després, és a dir, el 9 de juliol amb Èlia Casanova i La Tendresa que ens proposen el programa Al to correntío i loquesco! Balls, tonades i romanços en l’obra de Cervantes, un concert per a soprano, guitarra barroca, viola de gamba i percussió, on es mostrarà la realitat sonora que s’amaga en els textos de Miguel de Cervantes, un petit homenatge per a commemorar el IV Centenari d’un dels autors més importants i reconeguts de la literatura espanyola de tots els temps.

D’altra banda, el dissabte, 16 de juliol, continuaran les actuacions d’aquesta iniciativa cultural posat que serà el torn del quintet de vent Spanish Brass Luur Metalls i el conegut cantant valencià Pep Botifarra, que oferiran l’espectacle Metalls d’Estil que fusiona el millor del cant d’estil valencià amb la música de cambra, una música que estarà basada en coneguts temes del folklore valencià arreglats pel saxofonista i compositor Ramón Cardo.

La novena edició d’aquest cicle abaixarà el teló divendres que ve, 29 de juliol, amb un homenatge al filòsof universal Ramon Llull, en commemoració del 700 aniversari de la seua mort, de la mà de Ministrers i Carles Magraner que oferiran un concert titulat Mediterranuem, l’últim pelegrinatge de Ramon Llull, un recorregut pel Mediterrani medieval a través dels viatges de l’escriptor mallorquí.

Compartim el programa del IX Ciclo de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías