Search
Close this search box.

Jornades de portes obertes al Taller Música Jove de Benimaclet

Benimaclet, del 19 al 22 de setembre del 2016
El Taller de Música Jove organitza les jornades de portes obertes entre el 19 i el 22 de setembre per les vesprades, de 17:30 a 21:00 hores. La entrada és lliure i serà necessari fer una reserva online, ja que l’aforament és limitat. Al llarg d’estos dies tindran lloc una sèrie de tallers, recitals, sessions de portes obertes, on qualsevol interessat puga entrar i participar: Fasolet, OrquesBand, la improvisació lliure, Diploma Elemental, Musicoterapia, Cover Band, Jam Sessions, xarrades al voltant de les proves d’accés a Ensenyaments Professionals de Música, i un llarg etcètera.
El Taller de Música Jove és un centre d’educació i creació musical situat a l’antiga fundició del barri de Benimaclet, a València. Com a Centre Autoritzat d’Ensenyaments Professionals, és a dir, Conservatori Privat i com a Escola de Música, va canviar fa ja més de 20 anys els sons industrials dels Alts Forns per melodies de violins, timbals i guitarres elèctriques.
En aquest centre es pot trobar una àmplia varietat d’oferta formativa com Musicoterapia per a embarassades o bebés, Sensibilització Musical amb el mètode Fasolet, Preparatori amb la seua pròpia metodologia OrquesBand i Diploma Elemental, tot això de 3 a 11 anys. A banda, existeix la possibilitat d’estudiar de forma lliure qualsevol instrument i conservatori de manera oficial a partir dels 12 anys. Tots els alumnes tenen accés a les activitats i agrupacions organitzades pel centre.

L’Associació Música Jove de Benimaclet (València) és una entitat no lucrativa fundada en juny de 1994 que agrupa tres grans activitats: la docència (Taller de Música Jove), la interpretativa (Orquestra, Cor i Banda Música Jove) i la divulgativa (Mini Auditori), activitats realitzades semanalment per les més de 500 persones entre socis, alumnat i professorat que formen l’Associació Música Jove.
Les activitats que es realitzaran i els horaris es poden consultar a la web del Taller de Música Jove, a on també es pot fer la inscripció gratuita a qualsevol de les activitats programades

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías