Search
Close this search box.

La Artística de Bunyol organitza una sèrie de concerts per commemorar el 64 aniversari del Teatre Montecarlo

La Societat Musical La Artística de Bunyol, que ja compta amb 134 anys d’antiguitat, com a Associació d’Utilitat Pública, realitzarà una sèrie d’actes per celebrar l’aniversari del Teatre Montecarlo, construït gràcies a les aportacions voluntàries de treball i econòmiques dels seus socis, i que només va tardar tres anys des que van començar les obres fins la seua inauguració, el 10 d’abril de 1953.

Hui, el Teatre Montecarlo continúa complint la seua finalitat. Pel seu escenari han passat agrupacions i personalitats reconegudes a nivell internacional, i hui en dia és una de les edificacions monumentals de la localitat de Bunyol.

Dins dels actes de commemoració del 64 aniversari d’aquest emblemàtic edifici, la Artística de Bunyol ha programat els següents concerts al Teatre Montecarlo:

  1. Diumenge 2 d’abril a les 12 hores, la Banda Juvenil de la societat musical oferirà un concert amb projeccions audiovisuals i acompanyada d’instruments elèctrics, interpretant temes musicals de les pel·lícules més conegudes de Marvel i Walt Disney.
  2. Dissabte 15 d’abril a les 19:30 hores, tindrà lloc el concert a càrrec de la Banda Simfònica, que interpretarà temes de compositors actuals com Bart Piqueur o Thomas Doss. Amb les seues obres s’escoltaran estils que caminaran des de l’elegància simfònica de la Simfonia nº 0, passant al ritme Funk d’Spotlight i el jazz de Jeu des Cartes, obres en què el virtuosisme dels saxos destacarà sobre el conjunt de la banda simfònica.
  3. Dissabte 22 d’abril a les 19 hores, actuaran l’Orquestra d’Iniciació i l’Orquestra simfònica de la societat. A aquest concert els espectadors es trobaran amb el pare de la simfonia Joseph Haydn, destacant la interpretació al piano del Concert per a orquestra i piano en Re Major Hob. XVIII de J. Haydn pel guanyador del concurs de solistes “Luis Ayllon” en la edició de 2016, Isaías Romero Martínez.
  4. Diumenge 23 d’abril a partir de les 10:30 hores, es podrà escoltar la final del XX Concurs de Solistes Luis Ayllón, amb les versions dels finalistes, la classificació prèvia dels quals serà el dissabte 8 d’abril i diumenge 9 d’abril a les 10 hores i a les 17:30 a la Sala Enrique Asensio.
  5. Diumenge 30 d’abril a les 11:30 hores, serà el moment de rebre i escoltar els alumnes de l’Escola de Música de L’Artística que actuaran conjuntament amb el Cor de Veus Blanques i la Banda d’Iniciació.

A banda dels concerts, el Teatre Montecarlo també acollirà el sopar de socis el dilluns 10 d’abril a les 21:30 hores, partxís el dimecres 12 d’abril a les 18 hores en Rosales, Sopar en Homenatge als Músics el dissabte 15 d’abril, i dijous 20 d’abril a les 18 hores bunyols i xocolate per a tot el públic al Teatre Montecarlo.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías