Search
Close this search box.

La Unió Musical de Saix ofereix el dissabte un concert de Setmana Santa a càrrec de Miguel Sánchez Ruzafa

L’Església Nuestra Señora de la Asunción de Saix acollirà este dissabte 1 d’abril a les 20:30 hores un concert de Setmana Santa a càrrec de la Societat Musical i Artística de Sax, que estarà dirigida pel saixenc Miguel Sánchez Ruzafa.

Sánchez Ruzafa va començar els seus estudis musicals a la banda saixenca, però amb 27 anys va assumir la direcció de la Banda Municipal de Granada, de la qual és actualment titular, i amb què ha realitzat gravacions de diversos CDs. També ha sigut el fundador de l’Orquestra i la Banda Simfònica Ciudad de la Alhambra, el Cor de l’Òpera de Málaga i el Cor Clàssic de Granada, així com de l’associació Músico Coral “Federico Garcia Lorca” o l’Escola Municipal de Música d’Almuñécar.

En la seua vessant de compositor, és autor de moltes de les marxes processonals que s’escolten a la Setmana Santa granadina, i ha rebut el Premi Master d’Honor de la popularitat en 1998, el Premi Nazareno de l’any i el Premi Ciudad de Granada en 2009.

Més de trenta anys després de la seua marxa, Miguel Sánchez Ruzafa tonarà a trobar-se amb Saix al concert que dirigirà  junt als músics de la Unió Musical el pròxim dissabte, i en què s’escoltaran composicions de Pedro Estevan Alpañés, el mestre Villar, i per descomptat, el propi Ruzafa. Junt amb els saixencs, també estarà el Cor Clàssic de Granada, que posarà veu a moltes d’aquestes obres.

El concert, a més, tindrà caràcter benèfic, i tot el que es recapte es destinarà a la conservació de l’Església Nuestra Señora de la Asunción.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías