Search
Close this search box.

L’Associació Música Jove de Benimaclet i la Societat Recreativa d’Altea la Vella al Festival de Bandes el Bemol de Galapagar

La banda de l’Associació Música Jove de Benimaclet (València) i la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella (Alacant) participen este cap de setmana al IV Festival de Bandes El Bemol de Galapagar (Madrid).

Aquesta trobada tindrà lloc el dissabte 1 d’abril a les 19 hores al marc del festival organitzat per l’Asociación Musical El Bemol de la localitat madrilenya de Galapagar. Els músics d’ambdós societats musicals federades compartiran escenari amb la banda amfitriona.

La banda de l’Associació Música Jove, dirigida per Enrique Barrachina, presentarà un programa que començarà amb el pasdoble Valencia de Santiago Lope Gonzalo, i continuarà amb l’obertura Infinite horizons de Robert Sheldon, La ruta del Cid de David Rivas i la selecció Dico lives! de diversos autors i arranjaments de Johnnie Vinson.

Per part de la Societat Recreativa d’Altea, s’escoltaran obres de José R. Pascual Vilaplana, Hugo Chinesta, Òscar Navarro, Ramon Garcia i Soler i Franco Cesarini, entre d’altres.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías