Search
Close this search box.

La banda juvenil de la Unió Musical de Villar del Arzobispo dedica el concert de primavera “A València i els seus compositors”

La banda juvenil de la Unió Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo oferirà el seu tradicional concert de primavera el pròxim dissabte 1 d’abril a les 19 hores al Saló de Concerts de la entitat.

Sota l’epígraf “A València i els seus compositors”, la formació que dirigeix José Cava Pamblanco interpretarà un programa integrat per obres de compositors valencians a qui es vol retre un xicotet homenatge.

El concert començarà amb el pasdoble Valencianeta  de Luis Martí Alegre i continuarà amb la marxa cristiana Caballeros de Navarra de Ignacio Sánchez i Don Gil de Alcalá (fantasia de l’òpera – acte segon) de Manuel Penella Moreno.

Ja a la segona part, es podrà escoltar el conegut pasdoble Paquito el chocolatero de Gustavo Pascual Falcó, la marxa mora Caravana de Pedro Joaquín Francés i Rapsodia Valenciana de Manuel Penella Moreno.

Per concloure el concert, els músics de la banda juvenil interpretaran l’Himne regional amb música del mestre José Serrano i lletra de Maximiliano Thous.

Tot un repertori valencià amb què l’agrupació dona la benvinguda a la primavera i prepara les cites musicals que té programades per als pròxims mesos.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías