Search
Close this search box.

La Banda de Benicarló aconsegueix el primer premi a la festa de Moros i Cristians a Lleida

Benicarló, 19 de mayo de 2016

El passat diumenge la Banda de l’Associació Musical “Ciutat de Benicarló” es va traslladar fins a la ciutat de Lleida per participar de la festa de Moros i Cristians que es celebra en aquesta ciutat des de fa uns anys.

Al matí en la desfilada i entrada a la plaça acompanyant les diferents comparses, la Banda de Benicarló va aconseguir alçar-se amb el 1r Premi que concedeix l’associació organitzadora de la festa per la seua original escenificació i una acurada interpretació de la marxa mora Alí-kimael acompanyant a la comparsa mora dels Al-leridís. Per finalitzar, totes les bandes participants de forma conjunta interpretaren la marxa mora Chimo que va ser dirigida pel director benicarlando Pablo Anglés amb motiu del merescut guardó.

A la vesprada, i després d’un dinar de germanor entre les comparses i els músics de les diferents bandes, la jornada festiva donava el tret final amb una gran i vistosa desfilada de les comparses les quals van mostrar i lluir les seues millors gales.

I Trobada de Corals Infantils organitzat per l’Associació Musical “Ciutat de Benicarló”

Però l’activitat de l’Associació Musical “Ciutat de Benicarló” no es queda ací. El dissabte 14 de maig, el claustre del MUCBE va rebre la visita de diferents corals infantils de la comarca en la I Trobada de Corals Infantils organitzat per l’Associació.

En aquesta ocasió van actuar com convidats: el Cor de Veus Blanques de Xert, la Coral Infantil Misericòrdia de Vinaròs i com a amfitrions, el Cor de l’Escola de Música de l’AMCB.

Els tres cors, en la seua actuació dirigits respectivament per Santiago Romero, Susana Pérez i Clara Ruiz, van oferir uns variats i exigents repertoris que van gaudir de nombrosos aplaudiments per part del públic assistent finalitzant amb una obra conjunta i uns moments de germanor i companyonia al local de l’entitat organitzadora.

Proxim concert de la Banda

La propera actuació de la banda de Benicarló  tindrà lloc el diumenge 29 de maig a les 12h a l’Auditori. És una actuació dirigida sobretot als més menuts, ja que es podrà gaudir del Hombre Verbena amb el seu espectacle “Postres de músic”. Una combinació de música de la nostra banda i humor per passar una divertida jornada

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías