Search
Close this search box.

Majors al poder: concert de bandes sèniors en La Rambleta

València, 13 de maig de 2016

El diumenge 15 de maig, a les 11 del matí en l’Espai Rambleta de València, tindrà lloc la IV Trobada de Bandes Sènior. Un concert en el qual quatre agrupacions de músics veterans mostraran el seu saber fer sobre l’escenari.

És una ocasió perfecta per a sentir la saviesa d’aquests músics amb anys d’experiència. L’entrada és lliure i participen les bandes sènior de Sedaví, la de Rocafort, la de Sogorb i el Conjunt Instrumental d’Adults de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·li, aquesta última organitzadora del concert.

En aquesta quarta edició de la Trobada de Bandes Sènior, es posa de manifest el poder de la música a la Comunitat Valenciana, ja que es tracta d’una fenomen social i cultural singular: la simbiosi perfecta de música i vida. Des de les edats més primerenques, la música corre per les venes de molts valencians i els acompanya tota la vida. És per açò que el concert del pròxim diumenge és una ocasió especial per a gaudir de la música amb el saber fer d’aquestes agrupacions sènior

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías