Search
Close this search box.

La Banda Juvenil de la Unió de Llíria ofereix el seu Concert de Primavera

Llíria, 15 d’abril 2016
El pròxim 16 d’abril a les 19:30 hores, en el Teatre Auditori de la Unió Musical de Llíria tindrà lloc el Concert de Primavera de la Banda Juvenil de la Unió Musical de Llíria, dins del cicle “Els Concert de la Unió”.
El concert estarà dirigit per Esteban Espinosa García i el programa comprèn peces de Manuel Morales, Jacob d’Haan o Salvador Salvá, entre altres.

La Banda Juvenil de la Unió Musical de Llíria
Fruit de la famosa Escola de Música i del Centre Integrat de la Unió Musical de Llíria sorgeix la Banda Juvenil Va unir Musical de Llíria, formada per instrumentistes de 10 a 18 anys. Va ser creada per mestre Francisco Villarejo Íñiguez l’any 1961 i, fins a l’actualitat, ha servit de viver a la Banda Simfònica. L’actual orientació en quant a repertori a interpretar té el seu origen en la visita que va realitzar la Banda Simfònica a la Universitat de Yale (EUA) en 1978. El coneixement de la seua Banda Col·legial va determinar el nou funcionament d’aquesta agrupació, creant un repertori d’acord amb la mateixa i amb el seu esperit juvenil, amb obres d’autors contemporanis i bandes sonores de pel·lícules.

PROGRAMA


I PART

Las Arenas             Manuel Morales Martínez

Oregón                    Jacob de Haan

Elisabeth                  Michael Kanze

II PART

Xàvia                       Salvador Salvá

Piratas del Caribe    Klaus Badelt

African Symphony  Van McCoy

Hootenanny             Harold  L. Walterns

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías