Search
Close this search box.

La Societat Musical la Unió de Tres Forques celebra el diumenge el seu concert de primavera

València, 15 d’abril de 2016

La Societat Musical La Unió de Tres Forques vol celebrar l’arribada del bon temps i de la nova estació i ho fa com millor sap, és a dir, oferint bona música per a gaudir-la junts.

Per açò, diumenge que ve dia 17 d’abril, a les 12:30 hores i en la Plaza Emilio Lluch de València, la Societat Musical La Unió de Tres Forques oferirà un Concert de Primavera.

La banda de Música de la Societat Musical la Unió de Tres Forques actualment està integrada per 50 músics, sota l’adreça de D. Vicente López Gurrea.

En 2008, la banda de la Societat Musical la Unió de Tres Forques va complir 10 anys. Una dècada d’esforç i passió per la música que ha consolidat a un grup de persones que segueix creixent amb el pas del temps.

En la Unió de Tres Forques, a més, es cuida la formació dels futurs músics. Així, apareix l’Escola de Música Allegretto, inscrita en la Consellería de Cultura i en la qual reben classes més de 80 educandos amb 11 professors titulats. Assistir a l’escola de música s’ha convertit en una important activitat extra-escolar per a desenes de joves.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías