Search
Close this search box.

La Banda Municipal de Barcelona oferirà un concert en el Teatre Unió Musical de Llíria

Llíria, 21 de juliol de 2016

La Banda Municipal de Barcelona oferirà un concert aquest pròxim divendres en el teatre de la Unió Musical de Llíria, en un acte organitzat per la regidoria de Música. Serà la primera vegada que aquesta formació musical actue en el municipi edetano.

L’Ajuntament aprofitarà també aquest acte per a rendir un homenatge als músics de Llíria que han format part d’aquesta banda, en reconeixement a la seua trajectòria professional per a promoure el nom de la Ciutat de la Música fora de la Comunitat Valenciana.

La Banda Municipal de Barcelona, dirigida pel seu titular Salvador Brotons, interpretarà “Cerimonial” de Salvador Brotons, “L’aplec” d’Agustí Borgunyó, “Empúries” d’Eduard Toldrà, “Puigsoliu” de Joaquim Serra, “El Amor Brujo” de Manuel de Falla i “Merry Mountd’Howard Hanson. El concert tindrà lloc aquest divendres 22 de juliol a les 22.00 hores en el teatre de la Unió.

Festival de Bandes Juvenils

D’altra banda, l’Ajuntament ha recuperat el Festival de Bandes Juvenils després d’una dècada sense celebrar-se. Aquesta trobada reunirà a les agrupacions juvenils de la Primitiva i la Unió Musical de Llíria.

Les dues bandes actuaran aquest dissabte, 23 de juliol, des de les 22.30 hores en la plaça Major. Prèviament, desfilaran en cercavila fins a Ca la Vila.

La regidora de Música i Joventut, Patricia Cabanes, ha destacat que “anem gaudir d’un cap de setmana extraordinari musicalment parlant”. D’una banda, “comptarem amb l’actuació en la nostra ciutat d’una banda de reconegut prestigi com és la Municipal de Barcelona”.

De la mateixa manera, ha manifestat que “resulta una gran satisfacció tornar a organitzar el Festival de Bandes Juvenils i a més ho fem en la plaça Major perquè aquestes formacions tinguen la mateixa presència que les bandes grans, la qual cosa representa una magnífica oportunitat perquè la pedrera de músics locals mostre el seu bon fer”

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías