Search
Close this search box.

La Banda Municipal de Bilbao organitza “Encuentros sobre dirección orquestal”

La Banda Municipal de Bilbao organitza “Encuentros sobre dirección orquestal”, que tindran lloc del 18 al 21 d’octubre de 2016.

L’objectiu principal d’aquestes trobades és fomentar l’estudi de la direcció orquestral en formacions contemporànies, així com oferir recursos tècnics i artístics per al desenvolupament de la conducció de grups instrumentals.

José R. Pascual-Vilaplana i el mestre Johan de Meij exerciran de professor i professor convidat respectivament en les trobades.

Es compta amb la col·laboració com a banda de pràctiques de la Banda Municipal de Música de Bilbao, la qual ofereix la possibilitat als músics participants, de formar part en un concurs per a designar un director convidat que treballaria amb la formació en la Temporada de Concerts 2017-2018.

Seran els propis professors de la Banda Municipal els qui actuen com a jurat. Així mateix, el curs està obert a totes aquelles persones interessades en l’estudi de la direcció sense l’obligació de participar en el concurs.

Durada: 24 hores

Continguts del curs:

  • La figura dela direcció d’orquestra contemporània.
  • Tècnica quironómica. La comunicació a través del gest.
  • L’anàlisi de partitures en l’elaboració d’un criteri interpretatiu.
  • L’organología i instrumentació bandística.
  • Didàctica en la direcció: des de l’assaig a la programació d’un projecte bandístico.

Les inscripcions s’hauran de remetre per correu electrònic abans del 29 de juliol de 2016 a BilbaoMusika (amaia@bilbaomusika.eus) juntament amb el resguard del pagament d’inscripció.

Les persones seleccionades seran informades a partir del 16 d’agost.

En aquest enllaç trobaràs tota la informació detallada sobre les Trobades i el formulari d’nscripció.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías