Search
Close this search box.

La directora italiana Sara Maganzini inaugura la segona temporada de la Valencia Youth Wind Ensemble a la Pobla de Farnals

La Youth Wind Ensemble celebra del 18 al 20 d’abril a València la primera trobada d’aquesta segona temporada del projecte, desenvolupat per l’Associació Música Jove de Benimaclet en què més de 60 músics de la Comunitat Valenciana i de fora d’ella interpreten repertori original per a banda de la mà dels millors directors i compositors del moment.

Aquesta trobada compta en esta ocasió amb la directora italiana Sara Maganzini com a directora convidada. Sota la seua batuta, la Valencia Youth Wind Ensemble interpretarà obres de compositors italians com Davide Delle Cese, Franco Puliafito o Camilo de Nardis.

Maganzini, que ha dirigit entre d’altres la Banda Juvenil Representant de la Federació de Bandes de la Província de Trento (Itàlia), treballarà amb els músics al llarg d’aquesta setmana d’assajos que tindran lloc a les instal·lacions de l’AMJ al barri de Benimaclet (València).

Junt amb ella, la preparació del concert la completarà altre director convidat, el valencià Adrià Sánchez, que dirigirà la segona part del concert amb obres dels compositors espanyols Javier Pérez Garrido i José Alberto Pina, i a més comptarà amb la col·laboració del director artístic de la VYWE, Borja Martínez Alegre.

La trobada finalitzarà el dijous 20 d’abril amb una conferència de Sara Maganzini a les 18 hores i un concert de la YVWE a les 19 hores, ambdós a la Casa de Cultura de la Pobla de Farnals.

La segona temporada de la Youth Valencia Wind Ensemble continuarà durant 2017 amb altres dos trobades en què es desplaçaran a València figures internacionals de la talla de Thomas Doss, Kevin Sedatole i Kevin Houben.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías