Search
Close this search box.

La Familiar de Benisanó convoca el III Concurs de Joves Intèrprets

La Societat Musical “La Familiar” de Benisanó convoca el III Concurs de Joves Intèrprets Musicals “La Familiar”, que es celebrarà els dies 27 i 28 de maig del 2017 al Teatre Municipal de Benisanó, amb l’objectiu de difondre la música entre els més joves.

En aquesta edició, els joves interessats podran inscriure’s fins el 18 de maig, en una de les cinc categories que recullen les bases: metall, fusta, corda, piano o percussió. Podran participar al concurs tots aquells alumnes d’àmbit nacional nascuts entre els anys 2002 i 2007, ambdós inclosos, amb una edat màxima de 15 anys.

Les modalitats de participació, dins de cada família instrumental, seran els següents:

  1. “Redona”, per a participants nascuts entre 2006 i 2007.
  2. “Corxera”, per a participants nascuts entre 2004 i 2005
  3. “Semicorxera”, per als nascuts entre 2002 i 2003.

S’admetran fins a 15 persones per modalitat, amb un mínim d’entre 4 i 5 alumnes per modalitat, i la llista de participants per categories es farà pública el dilluns 22 de maig del 2017.

Per a participar serà necessari emplenar la fitxa d’inscripció i enviar-la, junt amb la fotocòpia del DNI i el justificant de l’ingrés dels drets d’inscripció (15 euros), al correu electrònic lafamiliarbenisano@gmail.com.

El repertori a interpretar pels joves participants serà totalment lliure, tant en la primera fase (eliminatòria) com en cas de passar a la fase final (passaran tres participants). L’actuació en cada fase no podrà superar els 10 minuts. Els participants hauran d’enviar una còpia de les obres per al jurat i indicar en quina fase s’interpretarà cadascuna d’elles.

Podeu consultar les bases completes del III Concurs de Joves Intèrprets “La Familiar” ací. També es pot Bases III CJI La Familiar pdf cartel e inscripcion pdf.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías