Search
Close this search box.

La Unió Musical de Moncada organitza el Curs de Clarinet Pasqua 2017

La Unió Musical de Moncada organitza el Curs de Clarinet Pasqua 2017, un curs que es desenvoluparà del 20 al 23 d’abril al Conservatori Professional Ciutat de Moncada i que comptarà amb els professors Eduardo Raimundo Beltrán (clarinet baix de la Orquestra Nacional d’Espanya) i Borja Ordóñez García (Clarinet de la Banda Municipal de Santander i de la Orquestra Bankia.

El curs inclou classes individuals dividides per nivells, ensemble de clarinets i altres activitats formatives com conferències i exposicions.

Entre els objectius del curs estan la d’adquirir i millorar una posició corporal que permeta la respiració diafragmàtica, afavorir l’adquisició de la col·locació de l’instrument i la coordinació de les mans, potenciar la lectura a simple vista, interpretar repertoris com a solistes o en conjunto o ensemble…

Eduardo Raimundo Beltrán

Nivell 2 (2n i 3er Cicle d’ensenyaments professionals i ensenyaments superiors).

Actuament és clarinet baix de la Orquestra Nacional d’Espanya, treball que combina amb una important activitat en el món de la música de cambra. És membre del trio Musicalis i actualment està immers en la creació de l’ensemble “Mille y Tre” amb instruments originals. Col·labora també en orquestres amb instruments moderns i antics, com a la Orquestra Barroca de Freiburg, Europa Galante, Le Círculo de La Harmonie, Palacio de las Artes, Cadaques, etc.

Entre els pròxims projectes destaca l’estrena la propera temporada d’un concert per a clarinet baix i orquestra amb l’Orquestra Nacional de la mà del compositor Ramón Paus.

Borja Ordóñez García

Nivell 1 (ensenyaments elementals i 1er Cicle d’ensenyaments professionals).

Estudia en el Conservatori Superior de València i termina els seus estudis a la Universität fur Musik und darstellende Kunst Graz (Austria), a on realitza també el màster d’estudis orquestrals amb èmfasi en música de cambra. Ha col·laborat en diverses orquestres com la “Mahler Philharmoniker” de Viena o la Orquestra Nacional d’Espanya. Actualment és clarinetista de la banda municipal de Santander i de la orquestra Bankia.

Més informació: www.unionmusicalmoncada.es

Detalls del curs i formulari d’inscripció.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías