Search
Close this search box.

La Rotovense Musical, junt a Dani Miquel, en un concert per a cantar tota la familia

Ròtova, 11 de maig de 2016

El proper dissabte 14 de maig La Rotovense Musical junt al cantautor de música per a xiquets Dani Miquel, oferiran el concert Musiqueries Simfòniques a la Nau Polivalent de Ròtova

“El dissabte farem realitat un concert que des de fa mesos que estem preparant i que finalment hem enllestit per cantar amb molta gana i passar-ho molt bé”, comenten des de la Societat Musical. Grans i menuts podran gaudir de les cançons de sempre reintrepretades amb un to més divertit.

Al concert s’interpretaran algunes de les cançons més conegudes de Dani Miquel amb l’acompanyament instrumental de La Rotovense Musical.

Dani Miquel, dolçainer, compositor i cantautor valencià nascut a l’Alcúdia (Ribera Alta), és un referent en la música per a xiquets en la nostra llengua. Ha format part d’alguns grups de folk però, en l’actualitat fa carrera en solitari com a canta cançons amb actuacions per a tota la família.

“La música en valencià és un mitjà d’expressió a potenciar i a la nostra banda sempre ho tenim present”, asseguren des de La Rotovense. La tradició musical , literària i cultural valenciana es traduirà en aquest concert amb l’harmonia entre La Rotovense Musical i Dani Miquel.

L’actuació tindrà lloc a les 19:00h amb entrada lliure fins completar aforament.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías