Search
Close this search box.

Xarrada sobre neurociencia i música i els beneficis de la formació musical a edats primerenques aquesta vesprada a Xátiva

Xàtiva, 12 de maig 2016
Amb motiu del 114 aniversari de la Primitiva Setabense de Xàtiva, des de l’escola s’estan realitzant una sèrie d’activitats, que són d’interès per famílies, alumnes i públic en general.
Aquesta vesprada, a les 19,30 en el Saló d’Assajos es realitzarà una xarrada que sota el títol “La Música, aliment del cervell”, abordarà aspectes sobre la relació entre la neurociencia i la música i la importància de la formació musical a edats primerenques. La xarrada, serà impartida per Ester Albiar, mestra d’educació musical, psicopedagoga i musicoterapeuta col·legiada. Actualment, s’està ampliant formació en el camp de la neurociencia i la música. En aquesta activitat es pretén descobrir els beneficis d’estudiar música en edats primerenques i si hi ha diferències a l’hora de tenir formació musical quan som adults. En la xarrada s’aborda també les diferències cognitives entre tocar uns instruments o uns altres i quin és la repercussió en relació amb altres àrees del coneixement.
D’altra banda, el dissabte a les 19,30 hores, el professorat de l’escola impartirà un concert variat, on es mostraran diverses agrupacions musicals, així com actuacions solistes. Una bona ocasió per a conèixer als mestres de l’Escola de Música en les diferents especialitats i aprofundir en el coneixement de l’oferta instrumental.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías