Search
Close this search box.

La Serenata a Sant Bertomeu, un concert centenari per la Banda de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló. A les 21.00h hui, 23 d’agost

La nit del 23 d’agost té lloc l’esdeveniment més antic de les Festes Patronals de Benicarló. La Serenata que la Banda de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, dirigida per Pablo Anglés, dedica a Sant Bertomeu, en la plaça amb el mateix nom.

Un concert centenari per una banda de música que compleix 180 anys d’existència. A més, enguany, el concert cobra més importància si cap, ja que és el 40è aniversari de la Societat Musical Ciutat de Benicarló.

En aquesta edició tindran entre ells com invitats al director Victorino Bel, soci d’honor, que als seus quasi 90 anys es ficarà al front de la Banda per dirigir el seu pasdoble ‘Mare Nostrum’ i al compositor de ‘El jardín de las Hespérides’, el mestre José Suñer.

La Serenata a Sant Bertomeu serà a les 21 hores, amb un programa molt escollit que començarà amb el pasdoble “Mare Nostrum” de Victorino Bel Castell i seguirà amb la peça “El jardín de les Hespérides” de José Suñer Oriola. Obra aquesta de gran complexitat plena d’intervencions solistes i que va ser estrenada al Certamen Internacional de València en el 2015 per la Banda Instructiva Santa Cecilia de Cullera, una de les grans bandes de la nostra Comunitat Valenciana.

La segona part començarà amb “La boda de Luis Alonso” de G.Giménez, un standard de la música més genuïnament espanyola i que porten en el seu repertori les orquestres i bandes a tot el món. Acompanyaran a la peça tres intèrprets a les castanyoles: Patricia Calvo, Isabel Pellicer i Carme Albiol.

La resta de concert estarà dedicat a la música de ball com a repetició del magnífic concert que la Banda Juvenil ens va oferir el passat més de juliol amb un gran èxit de públic.
Finalitzará amb la intervenció del tenor Joan Olmos amb una ària de l’òpera Turandot de G.Puccini i l’himne de la Comunitat.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías