Search
Close this search box.

La Simfònica Caixa Ontinyent, dirigida per J. Rafael Pascual Vilaplana, interpretarà L’Amor Brujo de Falla

Ontinyent, 27 de juliol de 2016

La formació comptarà amb l’acompanyament de la cantaora Isabel Julbe i professors i alumnes del curs d’Alt Rendiment

Els pròxims 29 i 30 de juliol l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent abordarà el seu tercer programa de la temporada com a resident del Teatre Echegaray i ho farà sota la direcció del reconegut compositor, director i professor, Jose Rafael Pascual Vilaplana. Però, a més, l’orquestra estarà acompanyada per la cantaora Isabel Julbe i reforçada amb alumnes i professors, procedents de tota Espanya i fins i tot de l’estranger, que paral·lelament estaran participant en el curs d’Alt Rendiment organitzat per AD LIBITUM.

En el concert, que tindrà lloc en doble sessió (divendres a les 22:30 h. i dissabte a les 19:30 h.), s’escoltarà un repertori d’alt nivell de dificultat. En aquest sentit, en la primera part del concert s’interpretarà L’Amor Brujo de Manuel de Falla. Un ballet que suposa una de les obres més destacades d’aquest compositor i que, a més, representa el nacionalisme musical espanyol, juntament amb altres compositors importants de la primera meitat del segle XX, com Albéniz, Granados o Joaquín Rodrigo. En la segona part s’escoltarà la 5a Simfonia de Chaickovski, una de les obres clau del romanticisme d’un elevat grau de complexitat.

Col·laboradors de prestigi

Jose Rafael Pascual Vilaplana és director artístic de la Banda Municipal de Bilbao. També és director de l’Orquesta de Vientos Filarmonía i director convidat de l’Orquestra Simfònica UCAM de Múrcia. En l’àmbit docent és director artístic i professor de cursos de perfeccionament musical a Itàlia. Guardonat com a director a l’Havana, Holanda i Birmingham i Premi Euterpe de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana en les categories de direció de banda i composició de música festera.

Més enllà de la música, la polifacètica cantaora Isabel Julbe també està formada en disciplines artístiques com la dansa clàssica, el flamenc, el cant o la interpretació. Al llarg de la seua dilatada carrera ha fusionat el flamenc amb jazz, pop, música clàssica, contemporània i dels Balcans amb diferents formacions. A més, ha dirigit i interpretat obres de teatre-musical com Los Cuadros Flamencos de Lorca, Con sangre de cebolla, A contracorriente i Con dos piedras.
Les localitats ja estan a la venda en caixaontinyent.es i en AD LIBITUM

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías