La SM d’Alboraia interpreta el Requiem de Mozart, acompanyada per solistes i cor del Col·legi d’Advocats de València

Al juliol de 1791 Mozart va rebre de forma anònima l’encàrrec del comte Walsegg-Stuppach per a la composició d’un Rèquiem. La mort va sobrevenir a Mozart abans que poguera acabar l’encàrrec. Aquest fet i la sensació del propi Mozart d’estar escrivint el seu propi Requiem han convertit a aquesta obra en una llegenda de la història de la música.

L’Orquestra de la Societat Musical d’Alboraia torna a recrear aquesta música immortal matí 30 d’abril i també, de nou, el 7 de maig.

El primer concert tindrà lloc en l’Església de La nostra Senyora de l’Asunción d’Alboraia, mentre que el segon se celebrarà en l’Església de Sant Martín de València. Tots dos son marcs incomparables per a interpretar aquest cim del més gran compositor de la història. En els dos casos, a més de l’orquestra es comptarà amb destacats solistes i amb la participació del Cor de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València. Els directors seran Francisco José Valero i Gonzalo Luque. A més del Requiem (del que s’exclouran aquells nombres no compostos per Mozart) s’interpretaran fragments d’obres de Bach i Mozart.

Programa:

Primera part

• J.S. Bach – Ricercare a 3 (Ofrenda Musical)

• W.A. Mozart – Laudate Dominum (Vesperae solennes de confessore)
Segona partr:

• Wolfgang Amadeus Mozart – Requiem KV626 o Introitus – Kyrie – Dies Irae – Tuba Mirum – Rex Tremendae – Confutatis – Lacrimosa – Domine Jesu – Hostias – Lux Aeterna
Intèrprets:

• Marta Dalmau, Soprano

• Mónica Cebrián, Mezzosoprano

• Alejandro Díaz, Tenor

• David Cervera, Bajo

Coro Lex et Gaudium del Ilustre Colegio de Abogados de Valencia

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías