Search
Close this search box.

La Unió Musical Alqueriense presenta el V Curs de Direcció de Banda amb Miguel Etchegoncelay i José R. Pascual-Vilaplana

La Unió Musical Alqueriense organitza la cinquena edició del Curs de Direcció de Banda, un curs que pretén aprofundir en la història de la música original per a banda, els seus autors, la seua realitat actual, la manera de treballar la seua singularitat com a grup orquestral i els recursos tècnico-didàctics per a aconseguir-ho.

El curs es desenvoluparà entre el 28 de juny i l’1 de juliol, i comptarà amb els mestres Miguel Etchegoncelay i José Rafael Pascual-Vilaplana com a professors.

El curs està orientat específicament als interessats en el món de la direcció musical, i especialment en l’àmbit de la orquestra de vent, amb la finalitat també de crear un espai de diàleg en què poder parlar de la situació actual de les nostre formacions de vent, la seua presència cada vegada més important en la vida cultural actual i les seues possibilitats d’evolució tant dins del camp artístic com del de la educació musical.

En les edicions anteriors d’aquest curs han participat professors convidats com Douglas Bostock, Miquel Rodrigo, Andrés Valero, Eduardo Cifre o Carlos Pellicer.

 

 

Inscripció

Els interessats en realitzar este curs poden inscriure’s fins el 28 d’abril com a alumnes actius (s’admetrà un màxim de 8 alumnes) i fins el 16 de juny com a alumnes oients (amb un nombre il·limitat de places).

Continguts

El programa del curs contempla tant sessions teòriques com activitats pràctiques. Entre els continguts teòrics es tractarà la figura del director d’orquestra, l’estudi de la tècnica gestual de base, l’anàlisi de les partitures, les tècniques d’estudi de partitures, planificació d’assajos, afinació i organologia, i la programació en una banda de música amateur.

Les activitats pràctiques comptaran amb un repertori d’obres d’Amir Molookpour (The land of Zaratrusta), Francisco Martínez Gallego (El agua prodigiosa), Edward Gregson (Festivo), Miguel Asins Arbó (Suite 1936) i Santiago Quinto Serna (Cien años de suspiros).

 

Més informació i detalls del curs ací.

Accedeix al formulari d’inscripció ací.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías