Search
Close this search box.

La Banda d’Educands de l’Artística de Novelda celebra 25 anys amb un concert especial

El pròxim 2 d’abril a les 12 hores, la Unió Musical La Artística de Novelda oferirà un concert per celebrar els 25 anys de la seua Banda d’Educands que tindrà lloc al Centre Cívic i Social de la localitat alacantina.

Fou en 1992 quan aquesta entitat va decidir crear una banda juvenil per a completar la formació dels educands de l’Escola de Música abans d’entrar a formar part de la Banda. Aquesta formació es va presentar al públic de Novelda en un concert que va tindre lloc el 19 de juny de 1993 a la Glorieta. Amb la posterior incorporació d’adults a l’escola i per tant també a la banda, l’agrupació va passar a denominar-se Banda d’Educands.

El concert commemoratiu constarà de dues parts. A la primera part participaran com a convidats tots els directors amb què ha comptat la Banda d’Educands de La Artística durant estos 25 anys: José Antonio Pérez Botella, Antonio Moreno Belda, Juan Francisco Sellés Muñoz i Mª del Rosario Soria Navarro.

La segona part, per altra banda, sota la batuta del director de la banda José María Navarro Forniés, oferirà obres amb la participació de diferents solistes: Alejandro Sánchez, Francesc Cano, Rafael Salinero, Aitana Tevar, Claudia Galiano, Marina Navarro, Pablo Mira i Santiago Galiano.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías