Search
Close this search box.

La Unió Musical de Sax celebra demà el dia de la Música Valenciana amb un concert

Sax, 6 de maig de 2016
Des de 1999, el dia 29 d’abril se celebra el Dia de la Música Valenciana, data en la qual les Corts Valencianes van aprovar la Llei Valenciana de la Música.
La Societat Unió Musical i Artística de Saix ha volgut commemorar aquesta efemèride celebrant un concert dissabte que ve 7 de maig a les 20 hores en el Teatre Cervantes.
Els assistents podran gaudir d’obres exclusivament d’autors valencians, com Amando Blanquer o Miquel Morales, qui ha confirmat la seua assistència al concert. Així mateix, acudiran els presidents comarcal i provincial de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i el president d’aquesta mateixa entitat, Pedro Rodríguez.
Entre les peces que s’interpretaran destaquen La cort del faraó, de Teo Aparicio Barberán, una extraordinària versió del pasdoble de l’opereta de Vicente Lleó amb lletra de Perrín i Palacios; Suite 1936 de Miguel Asins Arbó, una composició que fa un recorregut per la Guerra Civil Espanyola; o Estampes Mediterrànies, una suite simfònica de Leopold Magenti Chevi.

Per a més informació poden visitar la pàgina web: www.sumasax.es

Compartir:

Últimas noticias

Categorías