Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical “Los Silos” s’encarregarà d’omplir de música el Mestalla en el partit de la tercera jornada de Lliga

València, 6 de setembre del 2016
El Real Betis i el València CF es voran les cares diumenge que ve dia 11 al Mestalla, a les 16.00h, en el partit corresponent a la tercera jornada de Lliga. I per a animar a l’afició i recolzar a l’equip valencianista, serà l’Agrupació Musical “Los Silos” de Burjassot l’encarregada de donar pas al partit amb bona música.

La societat musical estarà representada en la llotja del coliseu valencianista pel President d’Honor, Miguel López Contreras i la seua Presidenta, Rosa Blasco Soriano.

Agrupació Musical “Los Silos” de Burjassot

L’Agrupació Musical “Los Silos” de Burjassot compta amb 66 anys d’història des que la van fundar en 1950 D. Pedro Bueno Gil i D. José Barrera Bort.

Durant aquests anys ha participat en certàmens i concursos de prestigi amb directors de reconeguda trajectòria com a Amador Martínez Faubel, Enrique Forés Asensi i Francisco Javier Chornet Mena, amb qui l’Agrupació concorre en 1997 al Certamen de la Diputació en segona secció obtenint el tercer premi.

En 2001, la banda de Burjassot aconsegueix el segon premi en Secció Primera del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”.

En 2008 es va fer càrrec de la Banda Simfònica l’actual director, Javier López Salón, sota la direcció del mateix es va celebrar en 2011 un concert extraordinari amb motiu del 60 aniversari de l’Agrupació.

En els últims anys, la banda ha protagonitzat concerts monogràfics dels compositors valencians Óscar Navarro i Ferrer Ferrán i ha participat en el Certamen Internacional Vila de la Sènia en 2012, on va obtenir el primer premi de la secció primera.

El passat 24 de juliol de 2016, va participar en el Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”, que es va celebrar en el Palau de la Música, en la secció d’honor, on va obtenir 340 punts de valoració per part del jurat.

En l’actualitat, la Banda Simfònica la componen més de 110 músics, la gran majoria joves que es troben cursant estudis professionals en diferents conservatoris del territori nacional.

A més, l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot desenvolupa una labor educativa a través de la seua escola de música, que compta amb 16 professors titulats i al voltant de 300 alumnes, la majoria dels quals nodreixen les diferents bandes de promoció amb les quals explica l’entitat: una banda infantil, una banda juvenil, una banda sènior i una orquestra creada en 2015.

El del pròxim diumenge serà el cinquanté partit de Primera Divisió entre el Real Betis i el Valencia CF, en terreny valencianista, i els 49 anteriors s’han saldat amb 38 victòries locals, 6 empats i 5 triomfs visitants.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías