Search
Close this search box.

Ara Malikian i la seua orquestra simfònica faran història en un concert solidari en la Plaça de Bous de València

València, 6 de setembre del 2016
El violinista Ara Malikian i la seua orquestra simfònica actuaran diumenge que ve 11 de setembre, a les 21,30h, en la Plaça de Bous de València. Es tracta d’un concert històric que convertirà el recinte taurí en un teatre per unes hores, amb l’arena coberta de moqueta roja, i amb un espectacular escenari sobre el qual actuaran més de 50 músics.

El concert forma part del final de la gira “15”, que portarà al músic libanés a actuar en 5 ciutats espanyoles amb aquest gran format (Santander, Màlaga, València, Madrid i Saragossa) abans de continuar actuant per Llatinoamèrica.

Ara Malikian interpretarà un repertori que combinarà obres de compositors clàssics com Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi o Pablo Sarasate, amb temes flamencs de Paco de Lucía i Lola Flores, i de mites del rock, com Led Zeppelin o Radiohead, en aqueix personal i carismàtic estil que li han fet tan cèlebre i benvolgut pels seus seguidors.

“15” és el nom de la gira amb la qual ARA Malikian ret homenatge als anys que porta actuant a Espanya, un període durant el qual ha tocat en més de 4.000 escenaris, contribuint a acostar la música clàssica al gran públic i fent versions clàsicas d’altres gèneres com el rock o el flamenc. Amb més de 40 discos gravats i multitud de premis i reconeixements rebuts, Ara Malikian és un dels violinistes més brillants i personals de la seua generació.

Un concert solidari amb els refugiats

En aquest final de gira, Ara Malikian destinarà part de la recaptació dels cinc concerts a donar suport alimentari i nutricional als refugiats sirians a Líban, dins de la campanya solidària que Malikian ha desenvolupat en col·laboració amb l’ONG Acció Contra la Fam. Es tracta d’una campanya que va arrancar a la fi del passat mes de maig amb el viatge de Llaura Malikian als camps de refugiats del Líban, amb la intenció de visibilitzar la tragèdia i despertar consciències en occident.

“Jo també vaig ser un refugiat”, va afirmar el músic en la presentació de la campanya solidària a València el passat mes de juny. “Quan tenia només 14 anys. Però hi havia una gran diferència: jo vaig ser legal, a Alemanya, em van ajudar i vaig poder realitzar els meus estudis i treballar”. Una circumstància que “ho canvia tot”, prossegueix Malikian. “Els refugiats, sirians o de qualsevol altra guerra, necessiten aliments i aigua en els llocs on s’instal·len. El que fa Acció contra la Fam allí és salvar vides i açò és importantíssim”.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías