Search
Close this search box.

L’Alcaldia de Castellar-L’Oliveral convoca el II Certamen de Bandes Juvenils

L’Alcaldia de Castellar-L’Oliveral (València) convoca per a l’any 2017 el II Certamen de Bandes Juvenils de Música “Castellar-L’Oliveral”, que es celebrarà el diumenge 22 d’octubre del 2017.

El termini d’admissió d’inscripció provisional ja està obert, i romandrà obert fins el pròxim 2 de juny a les 14h, quedant la facultat de prorrogar aquest període en mans del Comité Organitzador creat per l’Alcaldia.

El nombre màxim de bandes juvenils que podran participar en este certamen és de tres. Si al llarg del període d’inscripció les bandes sol·licitants superen este màxim, es realitzarà un sorteig per garantir que totes les bandes inscrites, independentment de la seua data d’inscripció, tinguen les mateixes oportunitats de participar. El sorteig, si fora el cas, es celebrarà el dia 3 de juny a les 12h al Saló Polivalent de “La Cebera” (Centre Cívic Castellar-L’Oliveral) en presència dels representants de les bandes inscrites.

 

Les sol·licituds, segons el model que s’adjunta a les bases del Certamen, es remetran a l’Alcaldia de Castellar-L’Oliveral, a la següent adreça:

“La Cebera” Centre Cívic Castellar-L’Oliveral
C/ Poetessa Leonor Perales, 10
46026 Castellar-L’Oliveral (València)

O bé al correu electrònic alcaldia@castellar-oliveral.com

Podeu consultar les bases completas del Certamen ací.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías