Search
Close this search box.

La FSMCV modificarà els seus Estatuts per fomentar la igualtat entre homes i dones en l’àmbit musical

El pròxim dissabte 1 d’abril, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) celebrarà a Benicarló la seua primera Assemblea Anual del 2017. Este esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i de l’Associació Musical “Ciutat de Benicarló”.

Si bé l’objectiu central d’aquesta Assemblea és l’aprovació dels comptes i de la gestió de la Junta Directiva durant l’exercici 2016, en aquesta ocasió, un dels temes principals serà la presentació a ratificació de les finalitats de la entitat amb l’objectiu d’incorporar-ne la defensa de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en l’àmbit musical.

Prova d’aquest compromís amb la igualtat de gènere són els primers pasos que s’han donat en aquesta àrea, com la creació de la Banda de Dones de la FSMCV, el Concert del Dia de la Dona (dirigit i interpretat exclusivament per dones), l’elaboració d’un decàleg per impulsar la presència i lideratge de la dona en l’àmbit musical o la seua participació, de la mà de Berklee College of Music, a la jornada “Women and Conducting” a on es van analitzar les causes que havien motivat una escassa presència de la dona en la direcció musical i es van proposar línies d’actuació per combatre-ho i fomentar l’equilibri.

Amb este esdeveniment, que es celebrarà a l’Auditori Municipal “Pedro Mercader” i al qual participaran directius de 547 societats musicals, Benicarló es convertirà en la capital de la música de la Comunitat Valenciana.

“Agraïm l’esforç de l’Ajuntament i de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló per poder acollir amb èxit un esdeveniment com aquest”, ha manifestat Pedro Rodríguez, president de la FSMCV.

Consulta l’orde del dia de la Primera Assemblea General 2017 de la FSMCV.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías