Search
Close this search box.

L’Artística Manisense ofereix el seu Concert de Primavera

Manises, 14 d’abril de 2016

La Banda Simfònica de L’Artística Manisense ofereix dissabte 16 d’abril, a les 19 hores, el seu tradicional Concert de Primavera, que cada any programa la banda titular de la societat musical manisera en aquestes dates.

Durant el concert, la banda simfònica, formada per més d’un centenar de músics i dirigida pel manisero Javier Guna, interpretarà el pasdoble Dos sonrisas de Juan Mas Quiles, Acuarelas campesinas d’Emilio Cebrián, Una nit d’albaes de Salvador Giner, el poema simfònic per a banda Jaume I el Conqueridor de Juan-Gonzalo Gómez, i la Suite 1936 de Miguel Asins Arbó.

La Banda Simfònica de Manises està integrada en la Societat Musical L’Artística Manisense que explica a més amb Escola de Música, Dansa i Teatre, Banda Titular, Orquestra, Cor Polifònic i la Manisense Big Band. L’Artística Manisense és actualment l’entitat cultural sense ànim de lucre més important d’aquesta localitat de la comarca valenciana de L’Horta Oest.

Les invitacions per al concert es poden arreplegar al llarg d’aquesta setmana en secretaria de L’Artística Manisense de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 h.

PROGRAMA

Dos sonrisas. Pasdoble de Juan Mas Quiles

Acuarelas campesinas d’Emilio Cebrian

Largo

Allegretto non troppo

Andante tranquilo

Lento. Allegro (tempo de seguidillas)

Una nit d’albaes de Salvador Giner

Jaume I el Conqueridor. Poema simfònic per a banda de Juan-Gonzalo Gómez

Suite 1936 de Miguel Asins Arbó

Preludio

Éxodo

Canción

Leit Motiv

Marcha

Final

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías