Search
Close this search box.

Tavernes Blanques i Rocafort al Festival Comarcal de L’Horta Nord

Rocafort, 14 d’abril 2016

Aquest dissabte 16 d’abril l’Agrupació Artístic Musical de Tavernes Blanques i Agrupació Musical de Rocafort celebren el Festival Comarcal de Bandes Juvenils de l’Horta Nord. El festival tindrà lloc en el saló d’actes de la Casa de Cultura de Rocafort a les 19.00 hores.

Aquest Festival Comarcal de Bandes Juvenils, està patrocinat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i es realitzen anualment. Cada comarca realitza un sorteig anual, raó per la qual cada any cada societat musical ho realitza amb una societat diferent. En aquesta ocasió, l’Agrupació Musical de Rocafort és la societat musical amfitriona i reben la visita de la Banda Juvenil de l’Agrupació Artístic Musical de Tavernes Blanques. En aquest esdeveniment col·labora també la regidoria de Cultura i Festes de Rocafort.

La Banda Juvenil de AAM de Tavernes Blanques es va fundar en 1998 i el seu director és Javier Monleón Ródenas. Ofereix diversos concerts a l’any, a més de participar en els actes comarcals organitzats per la Federació de Societats Musicals de l’Horta Nord. Constitueix una magnífica escola pràctica per als músics que més tard s’integren en la banda titular. Està composta per uns 30 músics. Per la seua banda, la Banda Juvenil de AMR es va fundar en 2003 i des de 2006 està dirigida per Juan José Catalá Borrás.

PROGRAMA

Banda Juvenil de l’Agrupació Artístic Musical de Tavernes Blanques

-Excalibur (obertura)/James Swearingen

-Riders in the sky/Stan Jones

-Sinfonía clásica/Ted Huggens

Director: Javier Monleon Rodenas

Banda Juvenil de l’Agrupació Musical de Rocafort

Nemu-Susato/Jan Van der Roost

La llegenda del Minotaure/Mariano Landete Mulet

Do Alto da Estrela/Luís Serra

Director: Juan José Catalá Borrás

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías