Search
Close this search box.

Les societats musicals de Bunyol, Cullera i Llíria presenten el seu cicle de “Concerts a Tres Bandes”

Aquest divendres a les 12 hores ha tingut lloc la presentació del Cicle Anual “Concerts a Tres Bandes” organitzat per les Societats Musicals de Bunyol, Cullera i Llíria i que ha comptat amb la presència del President de les Corts Valencianes, Enric Morera, el Vicepresident segon de la Diputació de València, Toni Gaspar, els alcaldes de les tres localitats, els presidents de les 6 Societats Musicals i del president de la FSMCV com mantenidor de l’acte.

El Centre Instructiu Musical “L’Harmònica” i la Societat Musical “L’Artística” de Bunyol, l’Ateneu Musical i la Societat Musical Instructiva “Santa Cecília” de Cullera i la Unió Musical i l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria, les Societats participants en el projecte, estan reconegudes entre les millors orquestres de vent del món.

Aquest projecte pretén convertir-se en un cicle anual que incloga una sèrie de concerts conjunts en els tres municipis, en els quals participaran una banda de cada localitat.

En la presentació Jose Vicente Pedrola, president de la Unió Musical de Lliria i de la nova entitat que agrupa a aquestes 6 Societats Musicals ha ressaltat que aquest projecte “potenciarà la música de les bandes valencianes en el món pel repte que suposa l’enfrontar-se bandes d’aquesta qualitat”.

WhatsApp Image 2017 03 24 at 13.40.59

El president de la FSMCV, Pedro Rodríguez ha ressaltat la importància de la implicació dels ajuntaments de les tres localitats en el projecte, “la capacitat que podrien tenir aquestes entitats d’obrir el nostre col·lectiu al món” i el potencial d’aquesta unió per a, lluny de provocar inquietud en altres societats musicals, tenir efectes “dinamitzadors de noves oportunitats per a la resta del col·lectiu”. En conclusió, un projecte que el propi president ha definit com “un èxit segur”.

La gira musical ‘A tres bandes’ començarà al juliol a Cullera, continuarà amb un segon macroconcert a Llíria en el mes d’octubre, i completarà la seua primera ronda a Bunyol ja en 2018.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías