Search
Close this search box.

L’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins convoca el Concurs de Composició AETYB 2017

L’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins convoca el Concurs de Composició AETYB 2017, amb la finalitat de promoure la creació de noves obres originals per a tuba i bombardí i anar ampliant el catàleg de partitures.

Podran participar al concurs tots els compositors que ho desitgen, sense límit d’edat, i de nacionalitat espanyola o residents a Espanya en el moment de lliurament de les obres.

El concurs estableix tres categories de participació: recital nivell elemental, solista nivell mitjà, i ensemble nivell superior. Els premis dependran de la categoria en què es participe, i oscil·len entre els 150 i els 600 euros.

Per inscriure’s com a participant, els interessats hauran d’enviar via e-mail el full de sol·licitud de participació a l’adreça aetyb@aetyb.org, entre l’1 de maig i el 30 de setembre de 2017, i abonar una tasa de 10 euros en concepte de participació.

El jurat, que estarà compost en cada categoria per cinc reconeguts professionals de la composició, la Tuba i el Bombardí, valorarà les obres presentades al concurs en funció de l’adequació al nivell i categoria, la presentació i edició de la partitura, la creativitat i originalitat de la peça, i la qualitat dels elements compositius de l’obra (forma, melodia, ritme, textures, tempos, possibilitats d’interpretació…). S’establirà un mínim de puntuació per atorgar els premis, que podran quedar deserts si el jurat considera que les obres no arriben al mínim exigible.

Al llarg del mes d’octubre el jurat procedirà a la valoració de les obres, i posteriorment es publicarà la seua decisió al web de l’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins (www.aetyb.org). Les obres guanyadores seran posades a disposició de l’AETYB per a la seua distribució gratuïta entre els socis. A més, aquestes obres en la mesura del possible també es programaran al Festival AETYB Madrid 2018, bé com a peces obligatòries dels concursos d’interpretació de Tuba i Bombardí o com a part dels concerts programats. El lliurament de premis es farà a aquest festival que es celebrarà al Real Conservatori Superior de Música de Madrid entre el 19 i el 26 de juliol del 2018.

Podeu consultar las bases completes del concurs ací.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías