Search
Close this search box.

Les bandes de Pontevedra i Puçol s’emporten els primers premis del Certamen Vila de la Sènia

L’Agrupación Socio-Cultural Banda Artística de Merza (Pontevedra), amb 296,50 punts, s’ha emportat el primer premi de la Secció Primera de l’XI Certamen Internacional de Bandes de música ‘Vila de la Sénia’, mentre que la Banda de Música del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol (València), amb 281,5 punts, s’ha fet amb el Primer Premi de la Secció Segona del Certamen. El concurs, adreçat a bandes no professionals  de fins a 100 músics, s’ha realitzat aquest passat cap de setmana a La Sénia organitzat per l’Agrupació Musical Senienca. El director del certamen Pep Vila ha manifestat que “un any més s’han complert les nostres expectatives, hem tingut una competició molt lluïda en què el jurat ha escollit tenint en compte tant els aspectes tècnics com els interpretatius dels participants. També el públic ha respost massivament”.

Dissabte van competir dos bandes en la Secció Segona, en segona posició va quedar la Asociación Banda de Música de la Sierra de Algairén (Saragossa). Diumenge, van competir tres bandes en la Secció Primera, en aquest cas van aconseguir un segon premi, perquè estaven en un bàrem entre els 230 i els 280 punts, la Banda de Música del Centre Instructiu Musical de Mislata (València), amb 270 punts, i  la Banda de Música de l’Agrupación Musical de Beniaján (Múrcia), amb 257 punts.

Pel que fa als premis, s’han lliurat 6.000 euros als guanyadors de la Secció Primera i 4.000 euros als de la Secció Segona, juntament amb un trofeu,  així com un diploma acreditatiu de la seua participació a totes les bandes concursants. El concurs compta amb el patrocini de l’Ajuntament de La Sénia, del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de  l’Obra Social La Caixa i amb el suport de diferents entitats locals i del territori.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías