Search
Close this search box.

La Societat Musical La Paz de Siete Aguas celebra la Festa de la Música

La Societat Musical La Paz de Siete Aguas celebra del 14 al 29 d’abril la Festa de la Música 2017, una celebració que durarà quinze dies i que inclou moltes activitats musicals, lúdiques i socials. Una de les principals novetats de la Festa de la Música d’enguany és que la societat musical La Paz ha convidat la Saint Patrick’s Brass Band de Galway (Irlanda), que assistirà i participarà a la festa de la música.

Programa

Divendres 14

A les 22:30 hores al Saló Musical, “Los amigos valencianos de Tárrega”, presentació del CD i concert a càrrec del guitarrista Jorge Orozco.

Dissabte 15

A les 22:30 hores al Saló Musical, presentació de les Muses Infantil i Major 2017 i les seues corts d’honor, i després concert d’Alè Quartet.

Diumenge 16

A les 11:30 hores al Local Social de Muses, Cort d’Honor, Junta Directiva i Banda de Música per assistir al “Santo Encuentro”.

A les 12:00 hores, “Santo Encuentro” i després cercavila pel poble, amb el tradicional repartiment de “mones” als educands de l’Escola de Música.

A les 20:00 hores al Saló Musical, Concert Extraordinari de la Coral Polifònica “Santa Cecília”.

Dilluns 17

A les 18:00 hores Cercavila de Disfresses que finalitzarà amb una “Gran Xocolatà” per a tots els participants.

Dimarts 18

A les 13:00 hores, concurs de paelles organitzat per les Muses i Corts d’honor.

A les 19:00 hores, Concert-Audició de tots els alumnes de l’Escola d’Educands dirigits pels seus professors.

Dimecres 19

A les 12 hores, Dia de les Activitats per als Educands de la societat, amb tallers, jocs i campionats per a tots els educands de l’escola.

A les 20 hores, Concert a càrrec de la Saint Patrick’s Brass Band de Galway (Irlanda), dirigits per Michael Dooley.

Dijous 20

A les 19:30 hores al Saló Musical, Concert de la Banda Juvenil de la societat La Paz, dirigida per Borja Martínez Alegre.

Divendres 21

A les 22:30 hores al Saló Musical, Gran Festival de Play-back organitzat per les muses i corts d’honor.

Dissabte 22

A les 12 hores, desfilada pels carrers de Siete Aguas de la St. Patrick’s Brass Band d’Irlanda, banda convidada per participar en la Festa de la Música.

A les 18 hores, concentració de Muses, Cort d’Honor, Junta Directiva i Banda de Música al local social per realitzar la cercavila pel poble.

A les 19:30 hores, a l’Església Parroquial ofrena de flors a la patrona de Siete Aguas “Santa Cecília”.

A les 22:30 hores al Saló Musical, Concert Extraordinari de la Festa de la Música per la banda simfònica, en homenatge als socis i amb la presentació i imposició d’insígnies als nous Educands que passen a formar part de la Banda.

Diumenge 23

A la 1 de la matinada, Serenata pels carrers de Siete Aguas amenitzada per les Muses, Corts d’Honor, Músics del Cor i Junta Directiva.

A les 11 hores, volteig general de campanes i recollida de Muses i Cort d’Honor per la banda de música i la Junta Directiva.

A les 12:30 hores, missa en honor a Santa Cecília, patrona del poble, cantada per la Coral Simfònica Santa Cecília.

A les 19 hores, concentració al local social de Muses, Cort d’Honor, Junta Directiva i Banda de Música per realitzar la processó de la patrona “Santa Cecília”, que començarà a les 19:30 hores.

Dissabte 29

A les 22:30 hores al Saló Musical, Gran Vetllada Teatral a càrrec del Quadre Artístic de la Societat Musical La Paz que posarà en escena l’obra “8 Mujeres”.

La Festa de la Música tancarà amb el tradicional sopar de convivència el divendres 5 de maig per a tots els músics, components de la coral, muses, cort d’honor, quadre artístic i junta directiva al Local Social.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías