Search
Close this search box.

L’Escola de Música de la Unió Musical “La Artística” de Novelda realitza un Taller de Música en Família

Novelda, 6 de setembre de 2016
Dissabte que ve 10 de setembre es realitzarà un Taller de Música en Família impartit per l’especialista Xavi Hidalgo, a l’Escola de Música de la Unió Musical de Novelda, dirigit a xiquets d’entre 3 i 5 anys.
Mitjançant l’ús de diversos instruments i cançons, en cada sessió es treballaran camps com el reconeixement del so, cançons, ritme i moviment. Es tracta d’una nova activitat on els xiquets participen al costat d’un familiar, reforçant així el vincle emocional entre ells mentre aprenen nocions bàsiques de música.

El taller té una durada de 45 minuts i es dirigeix a xiquets d’entre 3 i 5 anys, acompanyats per un adult. Preu per parella: 5 €. Més informació i horaris en el telèfon 625 825 090 i en escuelaumla@gmail.com. Les places són limitades.

D’altra banda, l’Escola recorda que des de l’1 al 15 de setembre estarà obert el seu període de matriculació, de 17 a 20 h, en la seua seu: carrer Menéndez Pelayo, 46.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías