Search
Close this search box.

Sis bandes es congregaran en la XVII Trobada de Bandes de Alcalatén – Alt Millars

Llucena, 8 de setembre del 2016
La trobada del dissabte a Llucena serà la quarta d’aquesta iniciativa que impulsa set trobades comarcals des de juny. Dissabte que ve, 10 de setembre, es reuniran a Llucena a un total de sis formacions musicals de la comarca en la XVII Trobada de Bandes de l’Alcalatén-Alt Millars que es desenvoluparà a partir de les 17.15 hores en la plaça principal del municipi.

La Sociedad Musical José Pradas de Villahermosa del Río, la Agrupación Musical l’Alcalatén de l’Alcora, la Unión Musical Santa Cecilia de Ayódar, la Banda Amics de la Música de Figueroles, la Unió Musical Santa Cecília de Les Useres i la Unió Musical Llucenenca, viuran una trobada de germanor i d’unió per la música.

Una ocasió perfecta perquè músics joves i majors dels diferents municipis de cada comarca convisquen i mostren els seus millors coneixements musicals amb els quals gaudeix la població del municipi on es realitza la trobada.

Set trobades de juny a setembre

El suport de la Diputació de Castelló a les bandes de música de la província amb aquestes trobades en les diferents comarques es tradueix en set Trobades que es porten realitzant des del passat mes de juny i que conclouran el present mes de setembre.

Així, les trobades s’han realitzat i es realitzaran en els següents municipis: el 19 de juny a Les Alqueries (Plana Baixa); el 16 de juliol a Altura (Alt Palància), el 3 de setembre a Traiguera (Baix Maestrat); el 10 de setembre a Llucena (Alcalatén-Alt Millars); el 17 de setembre a Bell-lloc (Plana Alta), el 18 de setembre a Tales (Plana Baixa), i el 26 de setembre conclouran a Catí (Els Ports- Alt Maestrat).

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías