Search
Close this search box.

L’Escola de Música Joaquín Rodrigo de la Lira Saguntina convoca el II Concurs de Joves Intèrprets “Ciutat de Sagunt”

L’escola de música Joaquín Rodrigo, que pertany a la societat musical Lira Saguntina de Sagunt, organitza la II edició del Concurs per a Joves Intèrprets.

Després de l’èxit de la primera convocatòria, es convoca aquesta segona edició del concurs Joves Intèrprets Ciutat de Sagunt en les especialitats de vent-fusta, vent-metall, corda i música de cambra. L’objectiu del curs és gratificar tots aquells joves intèrprets que s’inscriguen amb un matí de convivència junt amb companys músics, premiant l’esforç que realitzen amb el seu instrument, així com donar l’oportunitat de tocar en un gran auditori com és l’Auditori Joaquín Rodrigo, tant al concurs com a alguns dels concerts d’aquesta temporada 2017/2018.

Podran participar joves músics estudiants de la Comunitat Valenciana.

El desenvolupament del concurs tindrà lloc a l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt, a partir de les 10h del matí del 8 d’abril per a instrumentistes de vent, i continuarà el dia 9 d’abril per a instrumentistes de corda i música de cambra.

El termini d’inscripció romandrà obert fins el dia 31 de març. El dimecres previ a les proves es publicarà el llistat amb l’orde d’actuació.

Podeu consultar les bases completes del II Concurs per a Joves Intèrprets Ciutat de Sagunt en aquest enllaç.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías