Search
Close this search box.

Gran resposta de les Societats Musicals a la Jornada “El pagament als músics: una proposta de solució”

La Jornada “El pagament als músics: una proposta de solució”, organitzada per la FSMCV, ja ha cobert la meitat de l’aforament.

La FSMCV ofereix des de fa uns anys un servei d’assessorament a les Societats Musicals per a servir de recolze en matèries laborals, jurídiques i administratives. Una de les consultes més habituals sol anar en relació a les formes de pagament adequades per a les músics que participen en les diferents actuacions de les Societats Musicals.

Amb la voluntat d’informar i oferir una recomanació comuna i aplicable a les diferents realitats de les Societats Musicals de la Comunitat, la Federació ha organitzat aquesta Jornada que serà presentada per l’àrea jurídic-econòmica de la Federació.

La jornada tindrà lloc dissabte 25 de març de 2017 (dissabte) en l’Auditori de Montaverner de 10:00 a 14:00 hores.

Les inscripcions han de realitzar-se través de la nova plataforma de la FSMCV, a la qual s’accedeix amb les claus de cada societat musical.

Es recomana a aquelles Societats Musicals que encara no hagen realitzat la seua inscripció que la realitzen telemàticament abans del pròxim 23 de març , ja que no es reservaran places per al dia de les Jornades i només serà possible accedir al curs si queden places disponibles.

Cada Societat Musical pot inscriure a diverses persones des de l’apartat “convidats” de la plataforma.

Recordem també que serà necessari imprimir les acreditacions, que hauran de presentar-se a l’arribada a l’Auditori.

Localització:

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías