Search
Close this search box.

L’Orquestra Filharmònica de Requena celebra el IV Concert de la Verema i el Vi

Requena, 18 d’agost de 2016

L’Orquestra Filharmònica de Requena celebra el IV Concert de la Verema i el Vi amb la participació del clarinetista internacional José Franch Ballester.

El Pati d’Armes de Requena tornarà a ser testimoni d’un concert de gran dificultat en el qual s’interpretaran obres com Scheherezade o Spartacus. L’Orquestra Filharmònica de Requena celebrarà l’IV Concert de la Verema i el Vi amb la participació d’un solista de talla internacional. Si l’any passat la jove formació va tornar a comptar amb la presència del reconegut violinista Llaura Malikian, en aquesta ocasió serà el clarinetista José Franch Ballester el que, sota la batuta del mestre Francisco Melero, interprete com a solista l’II Concert de Clarinet del compositor valencià Óscar Navarro.

El programa del concert, que tindrà lloc el 26 d’agost a les 23 hores en l’incomparable marc del Pati d’Armes de Requena, es completarà amb les Noces de Luis Alonso de Gerónimo Jiménez, Scheherezade de Rimsky Korsakov i la suite del Ballet Spartacus de Llaura Khachaturian.

Es tracta d’obres de gran dificultat amb les quals aquesta orquestra amateur pretén continuar el seu creixement, donant l’oportunitat a joves músics d’enfrontar-se a repertoris atractius i imprescindibles, mentre Requena gaudeix de concerts de gran nivell realitzats per les seues pròpies agrupacions.

Les entrades poden adquirir-se de manera anticipada en “Regals Micos” (C/ Norberto Piñango, 22, Requena), en horari de matins i en la Sala d’Exposicions Antic Mercat de Requena de 17 a 20 hores.

El concert, com cada any, ha sigut possible gràcies al suport que l’orquestra rep dels seus patrocinadors, Fundació Ciutat de Requena, l’Ajuntament i Ruta del Vi, així com dels col·laboradors, Radio Requena i Onda Requena.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías