Search
Close this search box.

Més de 800 menuts i familiars descobreixen el món de les emocions que provoca la música amb El Monstre de colors

Ontinyent, 13 de setembre de 2016
Una jornada que es va iniciar amb un taller de construcció d’instruments de cartó on cada menut va poder elaborar manualment el seu instrument preferit amb l’ajuda dels seus pares. A continuació, la conta contes Inno Muñoz va estar l’encarregada d’encisar als xiquets i familiars que omplien el parc de gom a gom i atenien la historia del Monstre de colors amb la boca oberta. Un conte divertit i enriquidor no sols des de la vessant musical sinó també des de la personal ja que explicava d’una manera amena i molt visual (amb globus de colors) les emocions que provoca la música en les persones.

Per finalitzar la jornada, els protagonistes van ser els alumnes de l’escola, des dels més menuts fins als més grans, que van oferir quatre mini concerts. Els seus professors també van aprofitar per explicar l’oferta educativa de l’escola entre la qual destaquen pioneres metodologies com ara Willems o Suzuki.

Una activitat en línia amb el projecte didàctic que l’escola de música AD LIBITUM proposa per al curs 2016-17, que estarà centrat en el món de les emocions que provoca la música. Amb aquesta temàtica del curs, l’escola pretén enfortir la seua filosofia dinàmica, activa i creativa que busca formar bones persones a través de la música.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías