Search
Close this search box.

Música i Vi: la combinació perfecta per a aquest dissabte a Cullera

Cullera, 12 de maig de 2016
La Banda Simfònica de Cullera estrena la simfonia de David Penadés Fasanar “Celler del Roure” -un dels cellers valencians més carismàtiques- sota la batuta d’un dels directors i compositors actuals amb més projecció internacional, Ferrer Ferran. Una cita ineludible per al gaudir dels sentits.
Dos grans plaers -música i vi- es donaran una cita aquest dissabte, quan la Banda Simfònica de l’Ateneu de Cullera interprete per primera vegada la Simfonia “Celler del Roure” de David Penadés Fasanar. Serà a les 19,30 hores en l’Auditori Municipal d’aquesta localitat valenciana.
El jove compositor, David Penadés Fasanar, natural de Canals, és també director i posseeix un dilatat curriculum tant a nivell de formació com a molts reconeixements i premis a nivell nacional i internacional, sent així un dels referents del panorama de la música valenciana actual.
Penadés brinda homenatge, amb aquesta simfonia en quatre moviments, als quatre vins més prestigiosos del celler de Moixent, Celler del Roure: Els Alcusses, Maduresa, Cullerot i Parotet. Celler del Roure és un celler de caràcter familiar, situada a Moixent en la zona coneguda com La Toscana Valenciana, per la seua bellesa paisatgística i la qualitat dels seus vins.
La Banda Simfònica de l’Ateneu Musical de Cullera està considerada una de les millors d’Espanya en la categoria de vent. Aquesta entitat musical, que porta “mes de 100 anys fent música” com diu el seu eslògan, alberga també orquestra simfònica, banda jove i cor.
La Simfònica de Cullera interpretarà en el concert del dissabte altres obres -totes de compositors valencians- sota la batuta de Ferrer Ferran, recentment incorporat com a director titular a la formació bandística cullerense. Ferrer Ferran és un dels professionals del sector amb més projecció actualment. A més de la seua llarga trajectòria com a director d’orquestres, és Catedràtic de Composició del Conservatori Superior “Salvador Seguí” de Castelló i es va llicenciar en Direcció d’Orquestra de Vents i Composició per la “Royal Schools of Music” de Londres.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías