Search
Close this search box.

Obert el termini d’inscripció per al IV Campus de Música “Vila de Xaló”

Xaló, 12 de maig de 2016

Obert el termini d’inscripció per al IV Campus de Música “Vila de Xaló”, que tindrà lloc del 27 de juny al 2 de juliol de 2016 a Xaló, i que organitza cada any l’Ajuntament de Xaló juntament amb el Centre d’Estudis Musicals i Dansa CLAUdeFA de Calp.

En aquesta quarta edició l’organització segueix apostant per un Campus de qualitat tant a nivell pedagògic com de convivència dels alumnes, compta amb un gran equip de professors que en l’actualitat desenvolupen la seua activitat docent en les Escoles i Conservatoris de la Marina Alta.

El Campus està organitzat en dues franges d’edat, de 3 a 6 anys perquè els més xicotets experimenten els inicis a la música i de 6 a 18 anys on els alumnes, ja amb nocions musicals, perfeccionaran els seus estudis en un entorn natural lluny de la rigidesa de les aules.

El Campus engloba 15 especialitats de música i 2 de ball, a més d’interpretació i anglès.

La regidora del ajuntament de Xaló, Lore Blasco, ha explicat que el Campus combina els estudis musicals i de ball amb classes d’anglès i activitats de convivència, amb alguna petita eixida de senderisme, visita al celler, bassa dels arc, piscina, concursos de karaoke, cinema, i un dia complet de viatge a Acualandia a Benidorm.

El director de CLAUdeFA, Raúl Mínguez, anima als alumnes de música de la comarca i província a inscriure’s en el Campus, ja que aprendran de forma amena i divertida, a més de fer nous amics.

El període d’inscripció està obert fins a completar nombre de places, tota la informació i instàncies poden trobar-se en la web www.claudefacalp.com

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías