Search
Close this search box.

Oscar Navarro ofereix un concert a Alacant amb motiu del X aniversari com compositor

Alacant, 2 de maig de 2016

El músic i compositor Óscar Navarro, oferirà un concert amb motiu del X aniversari de la seua carrera, una oportunitat extraordinària per a delectar-se escoltant les millors peces del seu ampli repertori.

Navarro, estrena per a aquest concert l’orquestra simfònica que porta el seu nom: “Oscar Navarro Symphony”, una formació composta per més de 60 músics seleccionats pel propi compositor.

Aquest esdeveniment tan especial serà a les 19 hores del pròxim 2 de juliol a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA). Les entrades, que estan a la venda des de fa poc més d’un mes, són a punt d’esgotar-se ja que es tracta d’una excel·lent oportunitat de gaudir d’un gran espectacle musical de la mà d’una de les promeses de la composició musical a nivell internacional.

L’artista alacantí interpretarà partitures com “El ilustre marino” -peça dedicada al científic i matemàtic alacantí Jorge Juan, en el tercer centenari del seu naixement-, “El arca de Noé” -la composició que li va catapultar a la primera línia de la música-, “Libertadores o Hispania” -dedicada a la Banda Municipal d’Alacant- o “Sueños de Sal” -premiada en l’última edició dels Goya al millor documental-, són algunes de les partitures que sonaran en aquest especial concert.

Però si les peces a interpretar són de luxe, tampoc es queda arrere la posada en escena del concert: “Sueños de Sal” serà interpretada pel cor de Voces Blancas del Misteri d’Elx, intervindran també la cantant alacantina Estefanía Do Santos, la soprano Isabel María Gracián Torrent, el solista internacional José Franch Ballester i la Coral del Vanalopó.

Nascut a Novelda, Óscar Navarro, va acabar els seus estudis musicals de grau elemental i superior amb les màximes qualificacions, després d’estudiar Composició i Adreça en la “Allegro International Music Academy” de València, dóna el salt a Los Ángeles per a estudiar l’especialitat de Composició per a Cinema i TV, en la prestigiosa “Universidad del Sur de California”, on es forma amb els grans professionals de la indústria cinematogràfica nord-americana. La seua experiència en l’àmbit de les arts cinematogràfiques es va veure recompensada l’any 2014 amb una nominació al Goya de l’Acadèmia del Cinema Español per la banda sonora original de la pel·lícula “La Mula”, protagonitzada per María Valverde i Mario Casas.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías