Search
Close this search box.

El PSPV PSOE concedeix el Premi Música i Educació a Remigi Morant i Adolf Murillo

La V edició dels Premis d’Educació PSPV-PSOE va reconèixer amb el Premi Música i Educació a Remigi Morant, vicepresident FSMCV, i Adolf Murillo, amb motiu de les seues aportacions didàctiques i metodològiques a l’educació musical.

Morant i Murillo, tots dos pertanyents al Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de València, es van alçar amb el guardó gràcies a la seua proposta de nova arquitectura en l’aprenentatge de la música que han fet a través dels mòbils.

IMG 20181123 WA0037

El lliurament dels guardons als premiats en les dotze categories proposades es va celebrar el passat divendres 23 de novembre en el saló d’actes del Jardí Botànic de València.

Aquestos reconeixements posen en valor a aquelles persones i col·lectius que s’han distingit per una trajectòria de compromís ferm amb l’educació. La formació política destaca amb aquests guardons l’aposta per la qualitat, la innovació, la inclusió, la coeducació, l’excel·lència, i la igualtat en la nostra educació. Així mateix, destaca l’activitat física, el municipalisme, la cultura, i els mitjans de comunicació com a agents fonamentals de la formació integral de l’alumnat.

L’acte va estar presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, qui va fer lliurament d’alguns dels guardons. A la cita, organitzada per la secretària d’Educació del partit, Inma Sánchez, també van acudir el secretari autonòmic d’Educació, Miguel Soler i una àmplia representació de diputats i càrrecs orgànics i institucionals del partit.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías