Search
Close this search box.

L’Institut Valencià de Cultura, la FSMCV i Bankia presenten el jurat i els participants del ‘III Concurs d’Orquestres de la Comunitat Valenciana’

L’Institut Valencià de Cultura, organitzador del Concurs d’Orquestres Bankia de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i amb el patrocini de Bankia, ha presentat als membres del jurat de la tercera edició del certamen, que tindrà lloc en el Palau de les Arts Reina Sofia de València el 17 de febrer de 2019.

El comité organitzador, format per dos membres de cadascuna de les entitats participants, ha escollit com a president del jurat a Miguel Ángel García Cañamero, director del Cor Nacional d’Espanya i director d’orquestra. A més, el jurat estarà compost per Beatriz Fernández Aucejo, directora titular de la Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i sotsdirectora de la Banda Municipal de Barcelona, i Enrique Palomares Chofre, concertino de l’Orquestra de València.

Orquestres participants

En aquesta tercera edició del Concurs d’Orquestres Bankia de la Comunitat Valenciana participaran dues orquestres en cada categoria.

En la categoria Salvador Giner, per a grups orquestrals d’entre 30 i 50 músics, concursaran la Jove Orquestra de la Primitiva Setabense i l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol.

En la categoria Martín i Soler, per a orquestres d’entre 51 i 70 músics, concursaran l’Orquestra Simfònica Primitiva de Llíria i l’Orquestra de Corda de la Societat Musical d’Alboraia.

El III Concurs d’Orquestres de la Comunitat Valenciana és una de les grans iniciatives contemplades en el programa Bankia Escolta València, projecte de Bankia dirigit a promocionar i recolzar la música a la Comunitat Valenciana i a les societats musicals de les tres províncies des del seu naixement l’any 2014.

Les altres quatre grans línies d’actuació de Bankia Escolta València són el programa de beques dirigides a estudiants de formació no reglada de la xarxa d’escoles de música de la FSMCV que té per objecte afavorir la formació musical de les noves generacions; els Premis Bankia al talent musical de la Comunitat Valenciana; el programa Música a la Llum, de recuperació del patrimoni de les societats musicals i la reconstrucció de la Alqueria Julià.

Bankia demostra així el seu compromís i suport al moviment associatiu musical de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l’Institut Valencià de Cultura (IVC).

Horaris diumenge 17 de febrer

Sessió de matí – Categoria Salvador Giner – 10:30h

– Orquestra Simfònica de la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol
– Jove Orquestra de la Primitiva de Xàtiva

Sessió de vesprada – Categoria Martín i Soler – 16:30h

– Orquestra Simfònica Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria
– Orquestra de corda de la Societat Musical d’Alboraia

Compartir:

Últimas noticias

Categorías